Profiel: Aardvarken

'Aardvarken' is het testaccount van Copytaria, een nieuwe marktplaats voor opdrachtgevers en schrijvers

Het bijzondere van Copytaria is dat alle ingeschreven copywriters, journalisten, redacteurs, correctoren en andere specialisten in de Nederlandse taal zich bereid verklaren te werken op basis van Waardebepaling Achteraf.

Pay how and what you want
De keuze voor een bepaald betaalmodel blijft echter bij de opdrachtgever liggen. Wil deze liever toch een offerte, dan mag dat ook. Wat echter niet mogelijk is, is het aanvragen van offertes bij meerdere schrijvers tegelijk. De klant maakt vooraf op basis van de profielen op de site een keuze uit de beschikbare schrijvers en biedt zijn opdracht aan bij - bijvoorbeeld - een drietal van hen. De schrijver die het eerste reageert, mag de klus doen. De klant betaalt nooit te veel voor de geleverde kwaliteit, want hij mag achteraf zelf de prijs vaststellen.

Loon naar werken
Viel de tekst tegen? Dan krijgt de schrijver eerst een kans een nieuwe, betere versie te maken. Blijft het knudde, dan betaalt de klant gewoon een lagere prijs. Of hij weigert de tekst en betaalt niets, want ook 'No Cure No Pay' valt binnen dit concept.

Het komt er op neer dat een klant nooit te veel betaalt. Zie voor meer informatie de desbetreffende hoofdstukken op deze site.

Mijn site: Copytaria
Login
REGISTREER