Profiel: Alligator

Wie ben ik?

Ik ben schrijver. In hart en nieren. Alles wat ik doe Ún laat, staat in het teken van de pennenvrucht. Ik hou van schrijven en ben blij (verrast) dat ik er mijn werk van heb mogen maken.

Ooit begonnen bij een gamesmagazine en nu aan de weg timmerend met dit piepkleine tekstbureau genaamd Textfeud. Ik schrijf en schrap en schrijf totdat een tekst tot leven komt. Een tekst moet mensen raken, mensen nopen tot het maken van de juiste beslissing. Bijvoorbeeld het kopen van een dienst of product. Jo˙w dienst of product. Dat doe ik en dat vind ik leuk.

Als ik niet aan het schrijven ben, drink ik een wijntje met vrienden of ben ik bezig met mijn toekomstige literaire meesterwerk. Al kan je dat ook onder de noemer schrijven scharen. Besef ik nu. Wat zal het ook. Ik ben Mick Harms. Aangenaam.


SEO
Wil jij hoger scoren in Google? Ik schrijf wervende SEO-teksten die de juiste snaar raken. Bij Google Ún bij bezoekers. Zo stijgt jouw website als een komeet richting de top.

Bedrijfs-DNA
Het MKB moet zich onderscheiden van de massa. Dit kan door beeld, maar ook door tekst. Ik schrijf teksten doordrenkt met het bedrijfs-DNA.

TextfeudLogin
REGISTREER