Profiel: Leeuw

Allround journalist en bladenmaker

Allround journalist en bladenmaker

Djamila Zon, spil achter Djamila Zon Tekst & Concept, is gespecialiseerd in eindredactie, tekst en de ontwikkeling van creatieve communicatie. Meer dan tien jaar ervaring in journalistiek en communicatie (B2B en B2C) garandeert kwaliteit en kennis. Passie voor het vak resulteert in een prettige samenwerking en een creatieve uitkomst.
U kunt me inhuren als tekstschrijver en eindredacteur voor tijdschriftartikelen, webteksten en informatief/commerciŽle stukken. Heeft u nog geen communicatiemiddelen of is uw bestaande werk aan een opfrisser toe? Samen creeren we een nieuwe redactionele formule of verfrissend concept van A-Z voor uw bedrijfscommunicatie. Denk hierbij aan een tijdschrift op maat, een website, nieuwsbrief of corporate brochure, gemaakt vanuit een journalistieke benadering. Zo steekt uw medium ook inhoudelijk met kop en schouders boven dat van de concurrent uit en komt uw boodschap goed aan bij de doelgroep. Als ZZP-er bied ik een persoonlijke, creatieve en flexibele benadering met oog voor budget en imago.

Persoonlijke interesses (schrijven): Geschiedenis en cultuur in de breedste zin van het woord, gezondheidszorg, Griekenland, menselijke verhalen.
Goed in: Bladenmaken, samenwerken met vormgevers, complexe onderwerpen omzetten in aantrekkelijke teksten of bijzondere concepten, snel inlezen in nieuwe branches, luisteren, direct zijn.
Minder in: de technische kant van websites en drukwerk. Ik ben nl. geen trafficmedewerker of webdesigner. Maar ik heb wel een uitgebreid netwerk mocht daar tijdens de opdracht behoefte aan zijn.

Kijk voor meer informatie ook op
mijn website

Login
REGISTREER